Jaarlijkse bazar De Menning

21 okt

Woonzorgcentrum De Menning in Wilhelminaoord, onderdeel van Zorgcombinatie Noorderboog, organiseert op woensdag 21 oktober a.s van 14.00-17.00 uur de jaarlijkse Bazar. De opbrengst hiervan wordt besteed aan recreatieve activiteiten in de breedste zin van het woord, voor de bewoners van het tehuis. 

Activiteitenbegeleidster/vrijwilligerscoördinator Bibiane Ros: “Het is altijd erg leuk en gezellig, voor de bezoekers en zeker ook voor de bewoners. Tijdens de Bazar is er verkoop van grote en kleine rommelmarktspullen, boeken en platen/CD’s, handwerkspullen, eigengemaakte bloemstukken, eigengemaakte taarten, cakes, jams, eigengebakken oliebollen en kniepertjes, koffie/thee, gebakken vis, snert. 

Verder zijn er (raad) spelletjes, ook voor de kinderen, kinderen kunnen zich laten schminken, er is een clown, cupcakes versieren en natuurlijk het Rad van Avontuur met mooie prijzen en de verloting met als hoofdprijs een fiets. Kortom: voor elk wat wils. Onze bewoners hebben er verschillende keren plezier van: in de voorbereiding, op de dag zelf, en met de opbrengst kunnen ze dingen doen waar normaal geen budget voor is.”