Parkinsoncafé

02 nov

Parkinson Revalidatie Opname

Op woensdag 2 november is er een Parkinson café met als onderwerp de Parkinson Revalidatie Opname. Het Parkinson café vindt plaats in Zonnekamp, Oyershoeve 1 in Steenwijk, vanaf 19.00 uur is de zaal open. De toegang is vrij.

Het doel van deze opname is om beter te kunnen functioneren in het dagelijks leven. Dit wordt bereikt door observatie, gerichte therapie en zo nodig het aanpassen van medicatie. Een team dat bestaat uit verschillende zorgverleners en behandelaars begeleidt de opname.

Het Parkinson Café is een ontmoetingsplek voor iedereen, die met Parkinson(ismen) te maken heeft: patiënt, partner, familielid, mantelzorger en zorgverlener. Het biedt de gelegenheid om in ontspannen en positieve sfeer met anderen te praten die ervaringen en gevoelens kunnen begrijpen. Het belangrijkste doel is het onderlinge contact. Daarnaast wordt informatie gegeven over de Ziekte van Parkinson en Parkinsonisme. Er vinden bewegings- en recreatieve activiteiten plaats. De toegang is vrij.

Voor informatie kunt u contact opnemen met Desiree Kruithof telefoon (0521) 53 6578 of Sandra Storck, telefoon (0522) 23 3864