Reestlaan 4-11 te Meppel

Reestlaan 4-11 te Meppel

De Oeverlanden, huurappartementen - Meppel · per direct te huur

Eigenschappen

  • Zelfstandig wonen in combinatie met zorg
  • Alarmeringssysteem mogelijk
  • Alle etages bereikbaar met de lift
  • Geschikt voor echtparen
Over de Oeverlanden

Luxe 3-kamerappartement op de begane grond in gebouw De Oeverlanden gelegen aan de Reestlaan te Meppel.

U woont zelfstandig in De Oeverlanden en kunt voor persoonlijke verzorging terugvallen op de Thuiszorg van Zorggroep Noorderboog.

Indeling

Begane grond:

Ruime hal. Vanuit de hal heeft u toegang tot één van de slaapkamers, de woonkamer en het toilet. De woonkamer met open keuken biedt toegang tot de tweede slaapkamer en het balkon. Vanuit de woonkamer heeft u uitzicht op de binnentuin. De open keuken is voorzien van een inductie kookplaat, afzuigkap, spoelbak en een aansluiting voor de afwasmachine. Tevens bevindt zich in de keuken een bergkast. Vanuit beide slaapkamers is de badkamer, voorzien van een douchehoek, toilet, wastafel en wasmachineaansluiting, te bereiken.

Overig:

In het appartement zit een kijk- en luisterverbinding, waarmee u de toegangsdeur (de hoofdingang van het aanleuncomplex) kunt openen. In de hal kunt u door middel van een camera zien wie er voor de hoofdingang staat. Tevens is er de mogelijkheid om het appartement te voorzien van een oproepsysteem voor eerste hulp na alarmering.

Faciliteiten

Op de begane grond is de recreatiezaal. Hier wordt gezamenlijk koffie gedronken en organiseren we activiteiten voor de bewoners van De Oeverlanden en Het Anker. Bij de ingang van woonzorgcentrum Het Anker is het winkeltje 'De Boot'. Het winkeltje heeft een klein assortiment aan houdbare producten. Ook is er, op de begane grond, een kapsalon en bibliotheek aanwezig.

Parkeergelegenheid en scootmobiel-/fietsenstalling

Op het terrein zijn voldoende parkeerplaatsen voor bewoners en bezoekers. Ook bestaat er de mogelijkheid om een garage te huren. Op het terrein is een open en afgesloten fietsen-/scootmobielstalling.

Huurprijs

€ 851,03 per maand inclusief servicekosten (€ 40,89) en exclusief gas, water en licht.

Foto's en plattegrond

Bel voor meer informatie