Pr. Bernhardsingel 21-18

Pr. Bernhardsingel 21-18

De Reestlanden, huurappartementen - Meppel · Per direct

Eigenschappen

  • Zelfstandig wonen in combinatie met zorg, welzijn of dienst(en)
  • Voorzien van alarmeringssysteem
  • Uitzicht over de Binnentuin
  • Geschikt voor echtparen
  • Mogelijkheden tot ontmoeting en recreatie in Irene
Over Reestlanden

Luxe 3-kamerappartement op de 2e verdieping met uitzicht over de binnentuin in appartementencomplex De Reestlanden, gelegen aan de Prins Bernhardsingel te Meppel.

Het appartementencomplex De Reestlanden is gelegen naast woonzorgcentrum Irene. De Reestlanden en woonzorgcentrum Irene bieden een unieke combinatie van wonen en zorg. Als u woont in De Reestlanden heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van alle voorzieningen van het woonzorgcentrum, zoals de kapsalon en het winkeltje. Ook kunt u gezellig koffiedrinken in de recreatiezaal of een maaltijd nuttigen in ons restaurant.

Indeling

Begane grond:

Gezamenlijke entree met lift en trappenhuis naar de verdiepingen.

3e verdieping:

Ruime hal, open keuken voorzien van een inductie kookplaat, afzuigkap en spoelbak, woonkamer met toegang tot het balkon, slaapkamer, badkamer voorzien van een douchehoek, toilet, wastafel en wasmachineaansluiting, extra toilet voor gasten en 2e slaapkamer/hobbyruimte.

Overig

In het appartement is een kijk- en luisterverbinding, waarmee u de toegangsdeur (de hoofdingang van het aanleuncomplex) kunt openen. In de hal kunt u door middel van een camera zien wie er voor de hoofdingang staat. Tevens is het appartement voorzien van een oproepsysteem voor eerste hulp na alarmering.

Huurprijs

€ 902,83 per maand inclusief servicekosten (52,66) en exclusief gas, water en licht.

Foto's Pr. Bernhardsingel 21-18

Plattegronden

Bel voor meer informatie