Seringenhof te Rouveen

Seringenhof te Rouveen

De Sering, huurappartementen - Rouveen

Eigenschappen

  • Zelfstandig wonen met zorg en diensten dichtbij
  • Alarmeringssysteem mogelijk
  • Geschikt voor echtparen
  • Mogelijkheden tot ontmoeten en recreatie
  • Balkon of terras
Over De Sering

In de hoek van de Goudenregenstraat en de Korte Kerkweg, grenzend aan de multifunctionele combischool van Rouveen, zijn in een parkachtige omgeving 24 huurappartementen gebouwd. Deze appartementen zijn bestemd voor mensen met een vraag op het gebied van wonen in combinatie met zorg, welzijn of dienst(en).

Op dit moment zijn er nog enkele appartementen beschikbaar.

In de appartementen wordt door Zorggroep Noorderboog geïnvesteerd in wooncomfort, veiligheid en een ontmoetingsruimte. Om dat mogelijk te maken is een verbinding tussen huur van appartementen en de afname van thuiszorg bij Zorggroep Noorderboog (CarePool) noodzakelijk. Er is sprake van passend toewijzen, wat betekent dat bij toewijzing rekening gehouden wordt met uw inkomen, leeftijd en huishoudgrootte.

Alle appartementen hebben een ruime woonkamer, keuken, separaat toilet, badkamer, een grote en kleine slaapkamer. De badkamer is vanuit de grote slaapkamer met een schuifdeur bereikbaar. De badkamer is ook vanuit de hal toegankelijk. Elk appartement heeft een eigen inpandige berging waar plaats is voor bijvoorbeeld een wasmachine en droger. Ieder appartement is rolstoeltoegankelijk.

Het appartementencomplex met 24 appartementen bestaat uit verschillende types appartementen.

Begane grond

Op de begane grond bevinden zich 11 appartementen met een terras. Deze appartementen hebben aan de voor- of achterzijde een eigen berging. In deze berging is een wandcontactdoos die op uw eigen meter is aangesloten. Indien van toepassing kunt u hier uw scootmobiel of elektrische fiets plaatsen en opladen.

Eerste verdieping

De eerste verdieping is met een lift bereikbaar en bestaat uit 13 appartementen die voorzien zijn van een ruim balkon. De bergingen die bij deze appartementen horen bevinden zich op de begane grond en zijn bereikbaar via de centrale hal.

 

Huurprijzen

De huurprijzen variëren van € 590,40 tot € 666,25 per maand (prijspeil 2018). Dit is exclusief servicekosten (€ 35) en exclusief de kosten voor gas, water en licht.

Foto's De Sering

Plattegronden

Bel voor meer informatie