Reestlaan 4-14 te Meppel

Reestlaan 4-14 te Meppel

De Oeverlanden, huurappartementen - Meppel · per direct te huur

Eigenschappen

  • Zelfstandig wonen in combinatie met zorg
  • Alarmeringssysteem mogelijk
  • Alle etages bereikbaar met de lift
  • Geschikt voor echtparen
Over de Oeverlanden

Luxe 3-kamerappartement op de 1e verdieping in gebouw De Oeverlanden gelegen aan de Reestlaan te Meppel.

U woont zelfstandig in De Oeverlanden en kunt voor persoonlijke verzorging terugvallen op de Thuiszorg van Zorggroep Noorderboog.

Indeling

Begane grond:

Gezamenlijke entree met lift en trappenhuis naar de verdiepingen.

1e verdieping:

Ruime hal. Vanuit de hal heeft u toegang tot alle vertrekken in het appartement. De woonkamer met open keuken biedt toegang tot het ruime balkon. Vanuit de woonkamer heeft u uitzicht op de Werkhorst. De open keuken is voorzien van een elektrische kookplaat, afzuigkap, spoelbak en een aansluiting voor de afwasmachine. Aan de voorzijde van het appartement bevinden zich beide slaapkamers. De badkamer beschikt over een douchehoek, toilet, wastafel en wasmachineaansluiting. Tevens is er een separaat toilet en een bergkast aanwezig.

Overig:

In het appartement zit een kijk- en luisterverbinding, waarmee u de toegangsdeur (de hoofdingang van het aanleuncomplex) kunt openen. In de hal kunt u door middel van een camera zien wie er voor de hoofdingang staat. Tevens is er de mogelijkheid om het appartement te voorzien van een oproepsysteem voor eerste hulp na alarmering.

Faciliteiten

Op de begane grond is de recreatiezaal. Hier wordt gezamenlijk koffie gedronken en organiseren we activiteiten voor de bewoners van De Oeverlanden en Het Anker. Bij de ingang van woonzorgcentrum Het Anker is het winkeltje 'De Boot'. Het winkeltje heeft een klein assortiment aan houdbare producten. Ook is er, op de begane grond, een kapsalon en bibliotheek aanwezig

Parkeergelegenheid en scootmobiel-/fietsenstalling

Op het terrein zijn voldoende parkeerplaatsen voor bewoners en bezoekers. Ook bestaat er de mogelijkheid om een garage te huren. Op het terrein is een open en afgesloten fietsen-/scootmobielstalling.

Huurprijzen

€ 851,03 per maand inclusief servicekosten (€ 40,89) en exclusief gas, water en licht.

Foto's

Plattegrond

Bel voor meer informatie