Uw appartement

Uw appartement

Een aantal zaken regelen we centraal of is in uw appartement aanwezig.

Telefoon en televisie

In uw appartement is een telefoonaansluiting aanwezig. U dient zelf een aansluiting aan te vragen via KPN. In de vier appartementen voor kortdurende opname is een telefoonaansluiting van De Menning aanwezig. Wilt u hier gebruik van maken, dan ontvangt u eens per maand een rekening voor de gemaakte telefoonkosten.

In uw appartement is tevens een analoge kabelaansluiting (CAI) aanwezig voor uw televisie en radio. Het kabelabonnement is voor uw eigen rekening. Wilt u een digitaal abonnement, dan kunt u dat aanvragen via Ziggo.

Verzekeringen

Als u in De Menning komt wonen, wordt de verzekering voor wettelijke aansprakelijkheid (WA) voor u geregeld door Zorgcombinatie Noorderboog. De kosten hiervan zijn voor uw rekening.

Maaltijden

De broodmaaltijden (ontbijt en avondeten) brengen we iedere dag bij u gebracht. Dit is inclusief vlees- en/of kaasbeleg en zoet. Voor de melk en de karnemelk komt de verzorging ook elke dag bij u langs.

Voor de warme maaltijd maken we gebruik van koelverse maaltijden of maaltijdcomponenten die ter plaatse worden geregenereerd. Regenereren is het professioneel bereiden van gerechten in speciale ovens en ovenwagens. De maaltijden brengen we  in deze ovenwagens bij uw appartement, zodat u zelf kunt kiezen wat u graag wilt eten. Maaltijden zijn dus vers bereid en uitstekend op temperatuur.

Een aantal keren per maand zorgen we voor een 'thema maaltijd', bijvoorbeeld met verse vis en of een lekkere snack.