Voorzieningen

Voorzieningen

De Menning biedt een aantal voorzieningen in het eigen gebouw.

Schoonmaken

Uw appartement wordt wekelijks schoongemaakt.

Wasgoed

De Menning beschikt over een eigen wasserij. Het wassen van uw beddengoed en linnengoed is gratis. Aan het wassen van uw persoonlijke kleding zijn kosten verbonden. Op de tarievenlijst vindt u hoeveel u precies betaalt. Uiteraard is het ook mogelijk dat u uw persoonlijke wasgoed door familie laat doen.

Winkeltje

Op de begane grond, tegenover de receptie, is een kleine winkel waar u levensmiddelen en een aantal non-food artikelen kunt kopen. In het seizoen is er verkoop van vers fruit en bloemen.

Openingstijden:

  • Maandag van 10.00 tot 11.30 uur
  • Woensdag van 10.00 tot 11.30 uur
  • Vrijdag van 10.00 tot 11.30 uur
  • Zaterdag van 10.00 tot 11.30 uur

Kapsalon

Tegenover de receptie vindt u eveneens een kapsalon. Hier kunt u op donderdagmorgen terecht. Bij de receptie kunt u een afspraak maken met de kapster.

Pedicure

De verzorging van voeten en nagels behoort tot de standaard zorgtaken van onze medewerkers, wanneer u dit zelf niet meer kunt. Geeft u de voorkeur aan behandeling door een pedicure? U kunt een afspraak maken met de pedicure die in Nijenstede behandelingen verzorgt. U kunt uiteraard ook uw ‘eigen’ pedicure vragen de behandelingen voort te zetten.

Bibliotheek

De Menning beschikt over een eigen bibliotheek. Deze is gevestigd in de grote hal op de begane grond. De medewerker van de bibliotheek komt ook langs de appartementen. Dit gebeurt één keer in de twee weken op donderdagochtend.