De Sering, huurappartementen

De Sering, huurappartementen

Seringenhof 14 t/m 60
7954 JA en 7954 JB Rouveen
(0522) 752 852 info@noorderboog.nl

Het appartementencomplex met 24 appartementen is bestemd voor mensen met een vraag op het gebied van wonen in combinatie met zorg, welzijn of dienst(en).

Op de begane grond bevinden zich 11 appartementen met een terras. Deze appartementen hebben aan de voor- of achterzijde een eigen berging. In de centrale hal zijn een lift en het trappenhuis aanwezig waarmee u naar de eerste verdieping kunt. Op de 1e verdieping bevinden zich 13 appartementen welke zijn voorzien van een ruim balkon. Op de begane grond bevinden zich de bergingen, behorende bij de appartementen gelegen op de eerste verdieping.

Er is sprake van passend toewijzen, wat betekent dat bij toewijzing rekening gehouden wordt met uw inkomen, leeftijd en huishoudgrootte.

Het appartementencomplex ligt aan de rand van de dorpskern van Rouveen. Binnen het dorp zijn er enkele voorzieningen aanwezig waaronder winkels, scholen en sportmogelijkheden.  Het appartementencomplex is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De bushalte ligt op 200 m van de locatie.

Faciliteiten

In het naastgelegen gebouw van Mathil kinderopvang  bevindt zich de Buurtstee. In de Buurstee worden door Stichting Welzijn Ouderen Staphorst verschillende activiteiten georganiseerd, o.a. gezamenlijk koffie drinken, waar u tegen betaling aan mee kunt doen.

Personenalarmering

Het is mogelijk om uw appartement te voorzien van een oproepsysteem voor eerste hulp na alarmering, die u bij calamiteiten in directe verbinding stelt met een externe hulpinstantie. Deze instantie zal, indien nodig, de juiste hulp inschakelen.

Parkeergelegenheid en scootmobiel-/fietsenstalling

Aan de voorzijde  van het appartementencomplex zijn openbare parkeerplaatsen aanwezig. Uw fiets of scootmobiel kunt u plaatsen in uw eigen berging. 

Huurprijzen

De huurprijzen variëren van € 602,20 tot € 679,57 per maand (prijspeil 2019). Dit is exclusief servicekosten (€ 35) en exclusief de kosten voor gas, water en licht.

Activiteiten

Beschikbare appartementen