Voorzieningen

Voorzieningen

De Woonark biedt een aantal voorzieningen in het eigen gebouw.

Schoonmaken

Uw appartement wordt wekelijks schoongemaakt door een huishoudelijk medewerker.

Winkeltje

Bij het restaurant in de centrale ontmoetingsruimte De Haven, is een kleine winkel waar u levensmiddelen en een aantal non-food artikelen kunt kopen. Het winkeltje is van maandag tot en met vrijdag open van 14 uur tot 17 uur, in het weekend van 10 uur tot 15:30 uur.

Kapsalon

Op de begane grond vindt u een kapsalon. Hier kunt u op dinsdagmorgen vanaf 8.30 uur terecht. Bij de gastvrouw kunt u een afspraak maken met de kapster.

Pedicure

De verzorging van voeten en nagels behoort tot de standaard zorgtaken van onze medewerkers, wanneer u dit zelf niet meer kunt. Geeft u de voorkeur aan behandeling door een pedicure? U kunt een afspraak maken met de pedicure die elke dinsdag in Zonnekamp behandelingen verzorgt. U kunt uiteraard ook uw ‘eigen’ pedicure vragen de behandelingen voort te zetten.

Bibliotheek

Zonnekamp beschikt over een eigen bibliotheek. Deze is elke maandag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur geopend. Daarnaast is de bibliotheek op woensdagochtend van 10.30 - 12.00 uur geopend. De bibliotheek is gevestigd op de begane grond.