Wonen in Dunninghe

Wonen in Dunninghe

Dunninghe heeft 20 ruime zorgappartementen, die voorzien zijn van een gescheiden woon- en slaapkamer. Naast de 20 zorgappartementen heeft de locatie Dunninghe 46 comfortabele aanleunwoningen. Dit zijn deels koop- en deels huurwoningen.

Appartementen

De appartementen voor de 20 bewoners zijn licht en ruim. Er is bij alle appartementen sprake van een gescheiden woon- en slaapkamer.

Binnen het woonzorgcentrum Dunninghe zijn er verschillende mogelijkheden om te wonen in combinatie met zorg en dienstverlening.

 

Zorg appartementen

Dunninghe beschikt over 20 zorgappartementen die licht en ruim zijn. De appartementen zijn voorzien van een gescheiden woon- en slaapkamer. In de woonkamer is een klein keukenblok zonder kookgelegenheid.Om te kunnen wonen in zorgappartement binnen Dunninghe moet u beschikken over een indicatie van het CIZ (Centrum voor Indicatiestelling in de Zorg).

Aanleun appartementen

Locatie Dunninghe heeft 46 comfortabele aanleunwoningen. Dit zijn deels koop- en grotendeels huurwoningen. De huurwoningen worden verhuurd door Woningstichting Actium. In deze woningen kunt u zo zelfstandig mogelijk wonen en als het nodig is de zorg krijgen, die u nodig heeft.

Tijdelijk verblijf

Indien mogelijk (i.v.m. kamerbezetting) biedt Dunninghe ook tijdelijke plek, als u om medische redenen even niet thuis kan blijven. Voorbeelden hiervan zijn een ziekenhuisopname of dat uw huisarts/behandelend arts inschat dat u tijdelijk extra zorg en ondersteuning nodig heeft om te herstellen. U krijgt dan een medische indicatie van uw huisarts voor een eerstelijnsverblijf. Het doel van het verblijf is dat u weer zelfstandig thuis kunt wonen. Dunninghe biedt u dan een tijdelijke een appartement aan, waarbij u in deze periode gebruik kan maken van alle diensten binnen Dunninghe.