Voorzieningen

Voorzieningen

Het Anker biedt bewoners verschillende voorzieningen.

Maaltijden

U kunt gezamenlijk met de andere bewoners eten, of op uw eigen kamer. Voor de warme maaltijd maken we gebruik van koelverse maaltijden of maaltijdcomponenten die ter plaatse worden geregenereerd. Regenereren is het professioneel bereiden van gerechten in speciale ovens en ovenwagens. De maaltijden worden in deze ovenwagens bij uw appartement gebracht zodat u zelf kunt kiezen wat u graag wilt eten. Maaltijden zijn dus vers bereid en uitstekend op temperatuur

Recreatiezaal

Op de begane grond is een recreatiezaal, waar een aantal keren per week activiteiten worden georganiseerd.

Kapper

De kapper komt op regelmatige tijden in Het Anker. U kunt in de kapsalon of bij de afdelingsmedewerkers een afspraak met de kapper maken.

Pedicure

De verzorging van voeten en nagels behoort tot de standaard zorgtaken van onze medewerkers, wanneer u dit zelf niet meer kunt. Geeft u de voorkeur aan behandeling door een pedicure? U kunt een afspraak maken met de pedicure die in Het Anker behandelingen verzorgt. U kunt uiteraard ook uw ‘eigen’ pedicure vragen de behandelingen voort te zetten.

Bibliotheek

In de bibliotheek vindt u naast 'gewone' boeken ook grootletterboeken. De bibliotheek is gevestigd in het restaurant op de begane grond van Het Anker.