Activiteiten, dagbesteding

Activiteiten, dagbesteding

Wij bieden diverse activiteiten aan, zowel individueel als in groepsverband. Bijvoorbeeld: taak- en gezelschapsspelletjes, fietsen, samen de krant lezen en het ophalen van herinneringen met behulp van de Beleef TV.

De activiteiten vinden plaats in de activiteiten begeleidingsruimte, op het Dorpsplein,  in de huiskamers of in het appartement.

Wekelijks bieden wij de mogelijkheid tot deelname aan een bewegingsactiviteit/ gymnastiek in kleinschalige vorm. Dit geldt ook voor een muziekactiviteit. We hebben een eigen koor van bewoners en vrijwilligers.

Programma

Het programma met activiteiten hangen we maandelijks op de prikborden. Er zijn vaste activiteiten en activiteiten die we af en toe organiseren. Aan een deel van deze activiteiten kunt u kosteloos deelnemen, voor sommige betaalt u een vergoeding.

Eens per veertien dagen is op vrijdagmiddag een weeksluiting. Er zijn vrijwilligers die u willen begeleiden naar de kerk in Diever. U kunt uiteraard gewoon lid blijven van uw eigen kerk. Het is mogelijk om de plaatselijke kerkdienst in Diever via internet te volgen via www.kerkdienstgemist.nl.