Activiteiten

Activiteiten

Regelmatig worden in Jan Thijs Seinenhof activiteiten georganiseerd, zoals zingen, kaarten maken, koken en bakken, fietsen, voorlezen of samen de krant lezen. Er worden zowel groepsactiviteiten als individuele activiteiten aangeboden. De activiteiten zijn in de activiteiten begeleidingsruimte, op het Dorpsplein,  in de huiskamers of in het appartement.

Programma

Het programma met activiteiten wordt maandelijks op de prikborden gehangen. Er zijn vaste activiteiten en activiteiten die af en toe worden georganiseerd. Aan een deel van deze activiteiten kunt u kosteloos deelnemen, voor sommige betaalt u een vergoeding.

Kerkdiensten

Eens per veertien dagen wordt op vrijdagmiddag in Jan Thijs Seinenhof een weeksluiting gehouden. Er zijn vrijwilligers die u willen begeleiden naar de kerk in Diever. U kunt uiteraard gewoon lid blijven van uw eigen kerk.

Het is mogelijk om de plaatstelijk kerkdienst in Diever via internet in Jan Thijs Seinenhof te volgen via www.kerkdienstgemist.nl.

Geestelijk verzorger

Hebt u behoefte aan persoonlijk contact met een geestelijk verzorger? Ook dat is mogelijk in Jan Thijs Seinenhof. Indien u verbonden bent aan een bepaalde kerkgenootschap, dan bent u uiteraard vrij om hiermee in contact te blijven.

Voor nadere informatie kunt u terecht bij Leddy Karelse, geestelijk verzorger, via (0522) 23 40 06 of via de e-mail.