Voorzieningen

Voorzieningen

Jan Thijs Seinenhof biedt diverse voorzieningen voor de eigen bewoners en voor de mensen uit de buurt.

Dorpsplein

Jan Thijs Seinenhof wil graag onderdeel zijn van het dorp Diever en deelnemen aan deze gemeenschap. Het Dorpsplein is een gezelling ontmoetingspunt waar diverse activiteiten plaatsvinden. Bewoners, bezoekers en medewerkers zijn hier van harte welkom, evenals mensen uit de buurt. Op Het Dorpsplein worden hapjes en drankjes geserveerd en is het mogelijk om een maaltijd te nuttigen. Twee keer per maand is er een maaltijd speciaal voor de aanleunwoningen. Ook vinden hier de grotere activiteiten plaats, zoals theater, optredens, koren, enzovoort.

Maaltijden

Uw maaltijden worden volledig verzorgd in Jan Thijs Seinenhof. U stelt zelf, in overleg met de woonbegeleider, het menu samen. In de gezamenlijke huiskamers is het mogeliijk om zelf te koken en af te wassen. U hebt de keus om de warme maaltijd te nuttigen in uw eigen appartement, in de huiskamer van uw afdeling of in het restaurant. Als u dat wenst kunt u uw warme maaltijd ook op een ander tijdstip nuttigen. Aan Jan Thijs Seinenhof is een diëtist verbonden.

De broodmaaltijden worden 's morgens en 's avonds aangeboden in de huiskamer of in uw eigen appartement.

Kapsalon

De kapsalon in Jan Thijs Seinenhof is een aantal dagdelen per week geopend. U kunt een afspraak maken met de kapper via de verzorging. 

Pedicure

De verzorging van voeten en nagels behoort tot de standaard zorgtaken van onze medewerkers, wanneer u dit zelf niet meer kunt. Geeft u de voorkeur aan behandeling door een pedicure? U kunt een afspraak maken met de pedicure die in Jan Thijs Seinenhof behandelingen verzorgt. Zij komt bij u in uw appartement. U kunt uiteraard ook uw ‘eigen’ pedicure vragen de behandelingen voort te zetten.

Bibliotheek

Jan Thijs Seinenhof beschikt niet over een eigen bibliotheek. Tegenover het gebouw bevindt zich wel een bibliotheek. In overleg met de activiteitenbegeleiding kan een vrijwilliger geregeld worden die met u naar de bibliotheek gaat of in overleg met u boeken voor u ophaalt.

Hofplein

Krijgt u voor een verjaardag of een andere gebeurtenis veel mensen op bezoek? Daarvoor is op de begane grond een ruimte beschikbaar, Het Hofplein. Het bespreken van Het Hofplein kan via een medewerker van het restaurant. 

Logeerkamer

Indien noodzakelijk is het voor familie mogelijk om in Jan Thijs Seinenhof te overnachten.