Meer dan wonen

Meer dan wonen

Nijenstede biedt meer dan wonen alleen. Wilt u sfeer proeven in een bijzondere ambiance onder het genot van een kopje koffie? Dat kan! Een verwen-dag, quality time of de dagelijkse boodschappen: de ondernemers in Nijenstede zijn er voor u.

In de centrale hal is een plein waaraan verschillende ondernemers hun diensten aanbieden. Er is een kapsalon, een winkeltje, een schoonheidsspecialiste, en een pedicure. Ook vind u hier de fysiotherapeut en de ergotherapeut. In het Grand Café, het klein Café en de Monsieurzaal kunt u terecht voor gezelligheid.

Grand café de Gouden Engel en klein café Zonnehoek

Het Grand Café aan het Plein in Nijenstede is de ideale plek voor uw kopje koffie, lunch, diner, borrel, vergadering of het vieren van uw verjaardag. Het is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur, andere tijden op afspraak. Klein Café Zonnehoek is de ideale plek voor activiteiten en verjaardagen. Deze ruimte is te huur met en zonder catering. Belt u ons voor meer informatie of om te reserveren: (0521) 53 71 03.

Monsieurzaal

De Monsieurzaal is een prachtige zaal. Hier zijn regelmatig koren te beluisteren. Ook zijn er andere activiteiten, voor mensen van binnen en buiten Nijenstede.

Activiteiten

Het team Welzijn zorgt voor een gevarieerd activiteitenprogramma. Dit wordt iedere maand bekend gemaakt. Alle activiteiten zijn toegankelijk voor bewoners van Nijenstede en voor de overige inwoners van Steenwijk. De kosten voor deelname variëren per activiteit. Iedere eerste dinsdag van de maand is het Alzheimer Café. Op donderdagochtend zijn er beweeggroepen onder leiding van een gediplomeerd beweegdocent. Ook is er regelmatig mobiele kleding- en schoenenverkoop.