Besteding van de dag

Besteding van de dag

Reggersoord biedt de bewoners verschillende voorzieningen.

Maaltijden

Het is mogelijk gezamenlijk met de andere bewoners te eten in de huiskamer of de maaltijd in de eigen kamer te nuttigen. Voor de warme maaltijden wordt gebruik gemaakt van koel verse maaltijden of maaltijdcomponenten die ter plaatse geregenereerd worden in een speciale oven. De maaltijden zijn op deze wijze altijd vers  bereid .

Winkeltje

In Reggersoord is een winkeltje, ’t Gruttertje. Hier is een gevarieerd assortiment te vinden voor de dagelijkse behoefte van de bewoners zoals producten voor de persoonlijke verzorging, chocolade, koekjes, sappen en frisdrank.

Bibliotheek

In de recreatiezaal van Reggersoord, op de begane grond, bevindt zich een kleine bibliotheek waar gewone boeken en groot letter boeken geleend kunnen worden. Deze bibliotheek is altijd “open”.

In de ruimte naast de recreatie zaal staan ook twee computers waar de bewoners gebruik van kunnen maken.

Kapsalon

In Reggersoord bevindt zich een kapsalon waar een kapster op regelmatige tijden aanwezig is.

Activiteiten

In de recreatiezaal op de begane grond van Reggersoord worden regelmatig activiteiten georganiseerd.  Er zijn structurele activiteiten zoals zang en muziek, teken en schilder groep, bewegen aan tafel, groepsgymnastiek, spel (rodelbal, sjoelen, koersbal), geheugen spellen en brain trainer, wandelgroep, handwerken.

Daarnaast worden individuele activiteiten georganiseerd en zijn er optredens en uitstapjes.

Kerkdienst

In Reggersoord is iedere zondag om 10.30 uur een kerkdienst. Deze kerkdiensten hebben een oecumenisch karakter en worden verzorgd door voorgangers van verschillende kerkgenootschappen.
Een vrijwilliger van de kerkdienstbegeleiding kan u halen en weer terugbrengen naar de etage waar u woont.