Voorzieningen

Voorzieningen

Reggersoord biedt bewoners verschillende voorzieningen.

Maaltijden

U kunt gezamenlijk met de andere bewoners eten, of op uw eigen kamer. Voor de warme maaltijd maken we gebruik van koelverse maaltijden of maaltijdcomponenten die ter plaatse worden geregenereerd. Regenereren is het professioneel bereiden van gerechten in speciale ovens en ovenwagens. De maaltijden worden in deze ovenwagens bij uw appartement gebracht zodat u zelf kunt kiezen wat u graag wilt eten. Maaltijden zijn dus vers bereid en uitstekend op temperatuur

Winkel

In Reggersoord is een winkeltje, ’t Gruttertje. In het winkeltje is een gevarieerd assortiment te vinden voor de dagelijkse behoefte van de bewoners, bijvoorbeeld producten voor de persoonlijke verzorging, chocolade, koekjes, sappen en frisdrank. 

Restaurant

In het restaurant kunt u snacks, koekjes en frisdrank kopen. Koffie en thee zijn gratis te verkrijgen. Als u iets te vieren heeft, kan dat in het restaurant, tegen betaling van de kosten.

Kapper

De kapper komt op regelmatige tijden in Reggersoord. U kunt in de kapsalon of bij de afdelingsmedewerkers een afspraak met de kapper maken.

Pedicure

De verzorging van voeten en nagels behoort tot de standaard zorgtaken van onze medewerkers, wanneer u dit zelf niet meer kunt. Geeft u de voorkeur aan behandeling door een pedicure? U kunt een afspraak maken met de pedicure die in Reggersoord behandelingen verzorgt. U kunt uiteraard ook uw ‘eigen’ pedicure vragen de behandelingen voort te zetten.

Bibliotheek

In de bibliotheek vindt u naast 'gewone' boeken ook grootletterboeken. De bibliotheek is gevestigd in het restaurant op de begane grond van Reggersoord.