Dagbegeleiding/     dagbehandeling

Dagbegeleiding/ dagbehandeling

Dagbegeleiding kan u ondersteunen bij het zo lang mogelijk thuis wonen. U woont zelfstandig, en wilt graag begeleiding bij uw bezigheden gedurende de dag. Bij de dagbegeleiding ontmoet u andere mensen en kunt u gezamenlijke activiteiten ondernemen. Ook is het mogelijk om bij de dagbegeleiding vaardigheden te oefenen, zodat u zich gezond en fit voelt.

Dagbegeleiding psychogeriatrie De Ontmoeting

U kunt elke week van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur deelnemen aan de dagbegeleiding psychogeriatrie in Zonnekamp. Het gaat hier om thuiswonende cliënten die één of meer dagdelen per week de dagbegeleiding bezoeken. De dagbegeleiding bestaat uit twee groepen van ongeveer acht cliënten. Cliënten van de dagbegeleiding kunnen deelnemen aan de Kopgroep dementie

Dagbehandeling somatiek

Dagbehandeling somatiek is bedoeld voor mensen met een of meer lichamelijke beperkingen, die behandeling nodig hebben. Met individuele behandeling, begeleiding en activiteiten proberen wij uw situatie te verbeteren, te stabiliseren of achteruitgang te vertragen. Daardoor bent u langer in staat zelfstandig te blijven wonen.

Parkinson dagbehandeling

Kunt u door de ziekte van Parkinson wel wat ondersteuning en begeleiding gebruiken bij het doen van de dagelijkse activiteiten? Ervaart u bijvoorbeeld problemen in uw woning als gevolg van de ziekte, zoals bij het lopen, draaien of opstaan?  Wordt het lastiger uzelf verstaanbaar te maken of om uw aandacht er goed bij te houden? Wilt u dit verbeteren? Dan is de Parkinson dagbehandeling wat voor u.