Voorzieningen

Zonnekamp biedt een aantal voorzieningen.

Winkeltje

Bij het restaurant in de centrale ontmoetingsruimte De Haven, is een kleine winkel waar u levensmiddelen en een aantal non-food artikelen kunt kopen. Het winkeltje is van maandag tot en met vrijdag open van 9.30 tot 17.00 uur, in het weekend van 10.15 uur tot 16.45 uur.

Kapsalon

Op de begane grond vindt u kapsalon Anja. Voor een afspraak kun u bellen (0521) 36 21 29 of (06) 12 08 16 94.

Pedicure

De verzorging van voeten en nagels behoort tot de standaard zorgtaken van onze medewerkers, wanneer u dit zelf niet meer kunt. Geeft u de voorkeur aan behandeling door een pedicure? U kunt een afspraak maken met de pedicure die elke dinsdag in Zonnekamp behandelingen verzorgt. U kunt uiteraard ook uw ‘eigen’ pedicure vragen de behandelingen voort te zetten.

Mondzorg

In Zonnekamp is wekelijks een tandarts aanwezig. In overleg met de arts of Persoonlijk Begeleider kunt u een afspraak maken.

Bibliotheek

Zonnekamp beschikt over een eigen bibliotheek, in de centrale ontmoetingsruimte De Haven. Elke maandagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur en op woensdagochtend van 10.30 tot 12.00 uur is er een vrijwilliger aanwezig voor de registratie van de uitleen.

Kerkdienst

Elke zondag vanaf 11.00 uur is er een huisdienst in de recreatiezaal op de begane grond. Deze kerkdiensten hebben een oecumenisch karakter en worden verzorgd door voorgangers van verschillende kerkgenootschappen. Wanneer u meer informatie wilt over deze dienst kunt u contact opnemen met Belinda de Jonge - de Graaf, geestelijke verzorger.