Dag van de Mantelzorg

Dag van de Mantelzorg

12 oktober 2015

Het Contactpunt Mantelzorg  organiseert op zaterdag 7 november van 9.30 tot 15.00 uur de Dag van de Mantelzorg in Cultureel Centrum De Plataan in Meppel. Wethouder Gert Stam opent deze dag. Het middagdeel wordt ingeleid door stadsdichter Gerrit Barbe (voormalig jonge mantelzorger). 

“Laat je zien!” is het landelijke thema van de Dag van de Mantelzorg 2015. Het staat voor de persoon achter de mantelzorger, dat je gezien mag worden in deze specifieke rol die je vervult, dat je daarvoor erkenning krijgt en dat de omgeving jou als mantelzorger waardeert. 

Meldt u aan en beleef een goed verzorgde dag vol verrassende activiteiten. Geniet van een ontspannende massage in de salon of ontdek hoe het er voor staat met uw conditie tijdens de gezondheidscheck. Neem deel aan één van de workshops en geniet van een heerlijke lunch. Ook aan de jonge mantelzorgers is gedacht. Zij kunnen deelnemen aan een workshop met Kleurige Klanken, Hip Hop en koken. In de middag kunnen alle mantelzorgers een chocoladeletter versieren en mee naar huis nemen. 

Informatie en aanmelden

Aanmelden kan tot 30 oktober via:

http://www.welzijnmw.nl/aanmelden-dag-van-de-mantelzorg-meppel

Contactpunt Mantelzorg
T 06-20905950
E cpmmeppel@gmail.com
www.mantelzorgmeppel.nl.

Welzijn MensenWerk
T 085 273 1444
www.welzijnmw.nl

Meer nieuws