Gezondheidsmarkt Zonnekamp voor de buurt

Gezondheidsmarkt Zonnekamp voor de buurt

27 maart 2014

Woonzorgcentrum Zonnekamp in Steenwijk nodigt de mensen uit de buurt uit om mee te denken over wat nodig is om langer actief en gezond in de wijk te kunnen wonen.

Mogelijkheden

In samenwerking met Woonzorg Nederland kunnen bewoners uit de wijk op 9 april van 14:00 tot 16:00 meedenken over wat zij nodig hebben om langer en gezond in de wijk te kunnen wonen. In de  kraampjes in De Haven (Zonnekamp) is te zien wat de mogelijkheden zijn. Fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, diëtiste, activiteitenbegeleiding, Woonzorg Nederland en Het Cliënt Service Centrum presenteren zich hier.

In gesprek

Locatiemanager Herman Gaarman opent de bijeenkomst en geeft een presentatie over de veranderende zorg in Nederland. Daarna is er een uur de tijd om bij de kraampjes te gaan kijken en een drankje en een hapje te nuttigen. Gaarman: “Dan gaan we weer in gesprek met de bewoners om te inventariseren wat zij nodig hebben om langer gezond en actief in de wijk te kunnen wonen zodat wij als aanbieder beter kunnen inspelen op de wens van onze omwonenden. Iedereen is van harte welkom!”

Meer nieuws