Open huis appartementencomplex Rouveen

21 november 2016

Belangstellenden kunnen een kijkje nemen in het nieuwe appartementencomplex op de hoek van de Goudenregenstraat en de Korte Kerkweg in Rouveen (in de volksmond bekend als het Triangelproject). Op 30 november tussen 14.00 en 16.00 uur zijn bezoekers van harte welkom bij het open huis in de bibliotheek in Rouveen, waar een informatiemarkt is en van waaruit rondleidingen worden verzorgd.

Zorggroep Noorderboog geeft informatie over de appartementen en de diensten, bijvoorbeeld over zorg, maaltijdservice, wasservice en alarmopvolging. Bezoekers kunnen genieten van een heerlijke proeverij. Carepool geeft informatie over de thuiszorg, die zij in de appartementen en in Rouveen kan leveren. Stichting Welzijn Staphorst geeft informatie over de activiteiten voor de bewoners van Rouveen en omstreken. De klantadviseurs van Zorggroep Noorderboog laten bezoekers een kijkje nemen in het appartementencomplex.

24 appartementen

Dit complex bestaat uit 24 appartementen. Zorggroep Noorderboog verhuurt de appartementen aan ouderen in Rouveen, die zelfstandig willen wonen en indien nodig gebruik willen maken van de zorg en dienstverlening van Zorggroep Noorderboog. Zorggroep Noorderboog werkt in Rouveen nauw samen met Stichting Welzijn Staphorst.  Gezamenlijk realiseren zij in het appartementencomplex een ontmoetingsplaats waar ouderen elkaar kunnen ontmoeten en waar zij diverse activiteiten organiseren. Vrijwilligers van Welzijn Staphorst ondersteunen hierbij. Carepool Thuiszorg, de thuiszorgorganisatie van Zorggroep Noorderboog, levert indien nodig de zorg en zorgt voor de inzet van een wijkverpleegkundige.

Meer nieuws