Oranje actie in Zonnekamp

Oranje actie in Zonnekamp

19 april 2013

Revalidatieafdeling De Botter in Zonnekamp in Steenwijk, onderdeel van Zorgcombinatie Noorderboog is in de ban van de Kroningsdag. Daarom organiseren zij een speciale Oranje actie. Op de afdeling De Botter zijn tot donderdag 25 april voor één euro per stuk speciale lootjes te verkrijgen die kans bieden op leuke prijzen. De trekking vindt plaats op vrijdag 26 april.

Voor deze actie heeft De Botter schenkingen ontvangen van een groot aantal Steenwijker ondernemers. Een kroningstaart van de HEMA, doosjes koeken van banketbakkerij Strampel, bloemen van Oxalis, een taart van bakkerij Steenbergen en een boek over Koningin Beatrix van de Bruna. Vanuit Blokzijl zijn er schenkingen van Coop supermarkt Albersberg en Weerribben Zuivel.
Ook zijn er nog andere prijzen te winnen, zoals wijn en een verrassingspakket.

De opbrengst van deze Oranje actie is bestemd voor nieuwe aankleding in De Botter, waarbij aandacht geschonken wordt aan de sfeer en aan het therapeutisch klimaat. Bijvoorbeeld nieuwe gordijnen, een kast of fotobehang. 

De afdeling begint langzamerhand steeds meer in Oranje sfeer te komen en op Kroningsdag zitten bewoners en medewerkers gezamenlijk voor de tv met een feestelijk hapje en drankje. 

Meer nieuws