Te huur 24 (zorg) appartementen, Triangel locatie Rouveen

22 november 2016

In de hoek van de Goudenregenstraat en de Korte Kerkweg grenzend aan de multifunctionele combischool van Rouveen worden in een parkachtige omgeving 24 (zorg)appartementen gebouwd. Deze appartementen zijn bestemd voor mensen met een vraag op het gebied van wonen in combinatie met zorg, welzijn of dienstverlening. Begin 2017 worden de appartementen opgeleverd.

In de appartementen wordt door De Stouwe geïnvesteerd in wooncomfort, veiligheid en een ontmoetingsruimte. Om dat mogelijk te maken is een verbinding tussen huur van appartementen en de afname van zorg bij De Stouwe noodzakelijk. Er is sprake van passend toewijzen, wat betekent dat bij toewijzing rekening gehouden wordt met uw inkomen, leeftijd en huishoudgrootte.

Het appartementencomplex met 24 appartementen bestaat uit verschillende type appartementen. Alle appartementen hebben een ruime woonkamer, keuken, separaat toilet,  grote slaapkamer en een eigen inpandige berging waar plaats is voor uw wasmachine en droger. Daarnaast is er een tweede, kleinere slaapkamer. De appartementen zijn rolstoeltoegankelijk. De badkamer is vanuit de grote slaapkamer met een schuifdeur bereikbaar. Tevens heeft uw vanuit de hal toegang tot de badkamer.

Begane grond

Op de begane grond komen 11 appartementen met een terras. Deze appartementen hebben aan de voor- of achterzijde een berging.

Eerste verdieping

De eerste verdieping bestaat uit 13 appartementen, die voorzien zijn van een ruim balkon.

Centrale hal

De appartementen op de 1e verdieping zijn te bereiken via de centrale hal. U komt het appartementengebouw binnen via een centrale hal. In de hal zijn een lift en het trappenhuis. Op de begane grond heeft u via de centrale hal toegang tot de bergingen, die horen bij de appartementen op de 1e verdieping. Tevens bevindt zich op de begane grond een ruimte die u kunt huren voor het stallen van uw scootmobiel.

De huurprijs bedraagt € 576,-- tot € 650,-- per maand. Dit is exclusief servicekosten en gas, water en licht. De servicekosten bedragen € 35,- per maand

Belangstelling

Voor meer informatie of het opvragen van een brochure kunt u contact opnemen met het Klantadviescentrum van de Stouwe. De medewerkers zijn maandag tot en met vrijdag bereikbaar via (0522) 498 198

Meer nieuws