Training van mantelzorgers voor ouderen: inschrijvingstermijn verlengd

20 januari 2016

Zorgen voor een ander is ook zorgen voor jezelf. Voor mantelzorgers in de gemeente Meppel die een oudere verzorgen, biedt Mantelzorgplatform Meppel ter ondersteuning een training aan.

De training wordt gegeven door twee maatschappelijk werkers van het Expertisecentrum Noorderboog. Zij begeleiden dagelijks mantelzorgers. De training is gratis en sluit zo veel mogelijk aan bij vragen van de deelnemers. Er is nog ruimte voor enkele deelnemers!

Wanneer en waar?

Omdat de inschrijvingstermijn is verlengd, start de cursus nu op donderdag 10 maart van 13.30 tot 15.00 uur. De bijeenkomsten zijn bij Welzijn Mensenwerk, Weerdstraat 78 in Meppel, in de grote vergaderzaal. Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers. Voor het groepsproces is het belangrijk dat u alle keren aanwezig bent.

Opgeven

Opgeven graag via www.mantelzorgplatformmeppel.nl. Indien gewenst, sturen we het aanmeldingsformulier per post. Als u niet kunt deelnemen vanwege de mantelzorg die u verleent, dan kunt u contact met ons opnemen.

Interview

RTV Meppel heeft Mirjam Borghuis en Annerieke van Dongen geïnterviewd over de training voor mantelzorgers van ouderen. Bekijk hier het interview!

https://www.youtube.com/watch?v=3BuBgKRyeeI

Meer nieuws