Winkeltje in Reggersoord

Winkeltje in Reggersoord

16 maart 2015

In Reggersoord is sinds kort een winkeltje geopend,’t Gruttertje. In het winkeltje is een gevarieerd assortiment te vinden voor de dagelijkse behoefte van de bewoners, bijvoorbeeld producten voor de persoonlijke verzorging, chocolade, koekjes, sappen en frisdrank. 

’t Gruttertje is geopend van 13.45 tot 17.00 uur en van 17.45 tot 20.00 uur. Als er producten zijn die de bewoner (of medewerker) graag wil kopen, maar die niet in het winkeltje aanwezig zijn, dan bestaat de mogelijkheid om via de aanwezige computer een scala aan artikelen te  bestellen. Deze artikelen zijn in de meeste gevallen de volgende dag af te halen in het winkeltje. De aanwezige vrijwilliger of gastvrouw kan helpen bij het aanvragen van de boodschappen. 

Uniek in Nederland

Door het winkeltje zijn de bewoners minder afhankelijk van familie of vrienden en neemt hun zelfstandigheid toe. Reggersoord is het eerste verpleeghuis in Nederland waar het concept van ’t Gruttertje wordt toegepast. 

Feestelijke opening op 18 maart

Omdat wij hier trots op zijn, wordt ’t Gruttertje officieel en feestelijk geopend op woensdag 18 maart aanstaande. Tussen 14.30 uur en 16.30 uur kunnen de bewoners, de medewerkers en andere belangstellenden het winkeltje bekijken onder het genot van een hapje en een drankje. Het duo ‘Klevende Liefde’ zal de middag muzikaal opluisteren.

Meer nieuws