Grote fair bij De Schiphorst

Grote fair bij De Schiphorst

7 november 2013

Op zaterdag 23 november van 12.00 tot 18.30 uur organiseert verpleeghuis De Schiphorst een grote fair. Zowel binnen de nieuwe gebouwen van De Schiphorst als daarbuiten zijn kraampjes te vinden. Bewoners en bezoekers kunnen lekker rondstruinen en genieten van diverse lekkernijen. Ook zijn er speciale activiteiten voor kinderen.

De fair biedt bewoners en bezoekers een leuke gelegenheid om elkaar te ontmoeten en iets in najaarssfeer of voor de winter aan te schaffen. Dagbestedingscoaches Mina Ebbes en Nathalie Hoevenberg: “Zo’n fair is heel leuk voor onze bewoners. Zij zullen genieten van de gezellige sfeer. Ook is het leuk om mensen van buitenaf kennis te laten maken met ons verpleeghuis. We hopen op een goede opbrengst. De opbrengst zal worden gebruikt voor een bijdrage aan een nieuwe duofiets voor onze bewoners.”

Duofiets

Een duofiets is een speciale fiets waarop twee mensen naast elkaar kunnen zitten en fietsen. Bewoners kunnen zo samen met een partner, familielid of vrijwilliger heerlijk een eindje fietsen in de prachtige omgeving van De Schiphorst

Verschillende kraampjes

Er zijn zesentwintig kramen met brocante, zeep, oudhollands snoep, kunst, sieraden, bloemen, houten spulletjes, vogeltaarten, Staphorster tassen, Rode Kruis, Unicef enzovoort. Ook is er een verloting waar iedereen aan mee kan doen. Ook de opbrengst van de verloting is bestemd voor de aanschaf van een duofiets voor bewoners van De Schiphorst.

Kinderen

Voor kinderen zijn er speciale activiteiten. Zij kunnen zich uitleven op een springkussen, zich laten schminken, een dvd bekijken of een kleurplaat maken waarmee een prijsje te winnen is.

Meer nieuws