Lionsclub schenkt overkapping aan dagbehandeling Argusvlinder Noorderboog

Lionsclub schenkt overkapping aan dagbehandeling Argusvlinder Noorderboog

9 maart 2015

De dagbehandeling van Zorgcombinatie Noorderboog aan de Argusvlinder kan door toedoen van de Lionsclub Meppel Zuidwest-Drenthe beschikken over een overkapping. Bij de vorige locatie was er ook een overkapping. Hier konden de cliënten van de dagbehandeling onder zitten als het te warm was in de zon of als het regende.

De Lionsclub Meppel stelt wel eens geld beschikbaar voor een goed doel. De medewerkers van de Argusvlinder vonden dit een heel goed doel en hebben contact met de Lionsclub opgenomen. De Lionsclub was bereid om geld in te zamelen voor de materialen voor de overkapping en zegden bovendien toe om de overkapping zelf te bouwen. Met een kerstboomactie in december 2013 werd voldoende opgebracht voor de aanschaf van materialen van de overkapping.  

Afgelopen zomer werd er dankzij de serieuze inspanningen van een heuse architect, een toezicht houdende en meewerkende aannemer en veel enthousiaste Lionsleden een prachtige prefab overkapping getimmerd. Op maandag 9 maart is de overkapping officieel aan de Argusvlinder overhandigd en in gebruik genomen.

Meer nieuws