Nieuwe toezichthouders De Stouwe-VVT Noorderboog

21 december 2015

De Raad van Toezicht van de fusiestichting De Stouwe-VVT Noorderboog neemt per 1 januari 2016 afscheid van vier leden en heeft  per dezelfde datum twee nieuwe toezichthouders benoemd: Fred van Dorp en Mark Sluiter.

Afscheid wordt genomen van de heren Luc ter Heide (voorzitter), Adriaan Buiks, Gijs van der Meer en Wim de Kleuver. Benoemd zijn Fred van Dorp en Mark Sluiter. Fred van Dorp (1961) heeft ervaring als manager en directeur op het gebied van zorg, welzijn en het sociale domein. Hij was onder andere directeur bij Verslavingszorg Noord Nederland en heeft nu een eigen management- en adviesbureau in Groningen.

Mark Sluiter (1963)  is strategisch adviseur en manager in de gezondheidszorg met een grote bedrijfsmatige en financiële ervaring. De laatste jaren heeft hij zich meer en meer toegelegd op rollen als interim-directeur voor (internationale) gezondheidszorg organisaties en als coach voor raden van bestuur. Tevens is hij gastdocent aan internationale universiteiten, verbonden aan internationaal gezondheidszorgonderzoek en is een regelmatige spreker en moderator op congressen en symposia. Daarnaast is hij actief in de politiek. Mark Sluiter woont in Meppel. 

De Raad van Toezicht van de fusieorganisatie De Stouwe-VVT Noorderboog bestaat nu uit vijf leden Naast Fred van Dorp en Mark Sluiter zijn Elma Hafkamp, Rinette de Jong en Annette Stekelenburg actief. Annette Stekelenburg is beoogd voorzitter. 

Meer nieuws