Paasworkshop in De Schiphorst

Paasworkshop in De Schiphorst

27 maart 2014

Op dinsdag 15 april organiseert verpleeghuis De Schiphorst om 19.30 uur een Paasworkshop voor bewoners en belangstellenden. Tijdens de workshop maken deelnemers een paasstukje met voorjaarbloemen.

De workshop biedt mensen van buiten De Schiphorst een leuke gelegenheid om een activiteit samen met bewoners te doen. Dagbestedingscoaches Grietje Talen en Monique Oechies: “Wij willen onze bewoners zo veel mogelijk in staat stellen zo normaal mogelijk te leven. En daar horen dit soort activiteiten bij. Contacten met mensen van buiten De Schiphorst zijn voor onze bewoners heel waardevol. Door mensen van buitenaf uit te nodigen om samen met bewoners een paasstukje te maken, halen we het gewone leven De Schiphorst binnen.”

Deelname

Totaal kunnen 30 mensen deelnemen aan deze workshop. De kosten voor deelname zijn tien euro per persoon voor benodigdheden en koffie of thee. De workshop is op 15 april om 19.30 uur in ruimten 5 en 6 van De Schiphorst. U kunt zich opgeven via telefoon: (0522) 267 021 of via mail: kooikerg@noorderboog.nl of oechiesm@noorderboog.nl.

Meer nieuws