Reggersoord haalt het zonnetje in huis

Reggersoord haalt het zonnetje in huis

17 maart 2015

Op vrijdag 20 maart is bij Reggersoord het zonnetje in huis. In samenwerking met onder andere NL- Doet, Terra college en veel vrijwilligers organiseren de medewerkers een themadag: 'Het zonnetje in huis'. Het doel is een verwendag voor de bewoners.

Veel activiteiten

Reggersoord wordt in sfeer gedecoreerd, er is muziek en tussen de middag worden er pannenkoeken gegeten op de afdeling. Vanaf 14.30 uur zijn er verschillende activiteiten. De recreatiezaal staat in het teken van uitstekend vermaak, in de Leuterkoele is het thema ‘’t koude kunstje’, in de Serre ‘In de wolken, en in de kappersruimte is het thema ‘Boudoir’, met aansluitend foto’s maken in de wachtruimte/fotostudio. Bij de dagbehandeling in de tweede kamer is thema ‘De blije handjes’. Iedereen heeft de gelegenheid om overal een kijkje te nemen, te van alles te proeven en zich te laten verrassen.

Modelspoordagen

Het weekend er na organiseert NPproject weer de modelspoordagen in Reggersoord. Zaterdag 28 maart van 10.00 tot 17.00 en 19.00 tot 21.00 uur, en zondag 29 maart van 10.00 tot 17.00 uur.

Meer nieuws