Reünie (oud-)medewerkers De Schiphorst

Reünie (oud-)medewerkers De Schiphorst

11 maart 2013

Zorgcombinatie Noorderboog organiseert op zaterdag 27 april 2013 van 14.00 tot 17.00 uur een reünie voor alle (oud-) medewerkers van verpleeghuis De Schiphorst in Meppel. De reünie wordt georganiseerd in het kader van het nieuwe gebouw van De Schiphorst dat in mei 2013 officieel geopend wordt.

Zowel oud-medewerkers als medewerkers die nu in De Schiphorst werken, ontmoeten elkaar in de huidige Schiphorst om samen afscheid te nemen van het oude gebouw en om herinneringen op te halen. Ook is er een tentoonstelling van foto’s en materialen uit het verleden.

Aanmelden

Iedere (oud-)medewerker van De Schiphorst is van harte uitgenodigd om de reünie bij te wonen. Aanmelden kan tot 8 april door een eigen bijdrage van 10 euro te storten op bankrekeningnummer 17.99.98.803 ten name van Reünie De Schiphorst onder vermelding van naam, adres en woonplaats. In de week van 15 april wordt de officiële uitnodiging verstuurd.

Open Dag

In het kader van de verhuizing naar de nieuwe gebouwen van De Schiphorst, wordt er op zaterdag 6 april een Open Dag georganiseerd in De Schiphorst. Eén van de nieuwe gebouwen is tussen 10.00 en 14.00 uur geopend voor publiek. Het nieuwe gebouw van Vanboeijen naast De Schiphorst is eveneens geopend voor belangstellenden. Medewerkers van de Schiphorst en Vanboeijen zijn aanwezig om toelichting en uitleg te geven.

Meer nieuws