Supermarkt in Nijenstede

Supermarkt in Nijenstede

24 januari 2014

Op woensdag 29 januari 2014 om 15.00 uur opent Henk ten Veen supermarkt ‘Het Winkeltie’ in Woonzorgcentrum Nijenstede in Steenwijk. Daarmee krijgt Nijenstede een supermarkt die voorzien is van een goed basisassortiment. Als bewoners of bezoekers van Nijenstede iets graag willen hebben wat niet in de supermarkt aanwezig is, kunnen ze het bestellen. Vaak kan het dan nog dezelfde dag geleverd worden.

Het Winkeltie

Henk ten Veen werkt al vele jaren in Nijenstede als receptionist. Hij kent de bewoners goed. De bewoners hebben het altijd over ‘Het winkeltie’. Dat klinkt bekend in deze streek. Het is duidelijk dat de supermarkt zo moet heten. Henk: “Mijn wens is uitgekomen. Ik heb altijd al een eigen winkel willen hebben. Bewoners en bezoekers van Nijenstede kunnen in ‘Het Winkeltie’ terecht voor alle dagelijkse boodschappen en meer. Bloemen en gebakken vis bijvoorbeeld, of schalen met hapjes.”

Ruime openingstijden

Henk runt de winkel samen met zijn vrouw Vrouwkje en vijf vrijwilligers. Zo kan hij ruime openingstijden bieden. ‘Het Winkeltie’ is open op maandag tot en met vrijdag van 9.00 -12.00 uur en van 13.30-16.30 uur en op zaterdag van 9.30-13.30 uur.

Plannen

Hoewel de winkel net geopend is, wordt er ook naar de toekomst gekeken. Henk hoort graag wat de wensen van de bewoners zijn om nog meer service te kunnen leveren.

Meer nieuws