Uitvoering Schiphorstkoor groot succes

Uitvoering Schiphorstkoor groot succes

11 oktober 2013

Donderdag 10 oktober heeft het ‘Schiphorstkoor’ voor het eerst een optreden verzorgd in de nieuwe locatie van verpleeghuis De Schiphorst in Meppel, onderdeel van Zorgcombinatie Noorderboog. Het Schiphorstkoor bestaat uit bewoners die het fijn vinden om te zingen. De bewoners zijn gekoppeld aan familieleden en/of vrijwilligers. Op deze manier is er een enthousiast koor ontstaan.

Het optreden was een groot succes. Dagbestedingscoaches Mina Ebbes en Nathalie Hoevenberg: ‘Onder begeleiding van pianiste Agnes hebben we Hollandse liedjes gezongen. Dit zijn liedjes die de bewoners zeer aanspreken. De bewoners genieten hier enorm van en dat is een fantastisch gezicht!’

Steun

Het optreden van het Schiphorstkoor is mede mogelijk gemaakt door de familie Faken van Theehuis ’t Hunebed uit Darp. Het theehuis bestaat dit jaar 80 jaar en om dit te vieren hebben zij een hapje en een drankje ter beschikking gesteld voor de bewoners van De Schiphorst. Daarnaast kreeg Het Schiphorstkoor van Bij Ida Bloem & Kado aan het Prinsenplein uit Meppel een attentie als blijk van waardering voor het mooie optreden.

Meer nieuws