Vernieuwde website www.noorderboog.nl online

Vernieuwde website www.noorderboog.nl online

20 maart 2013

Op dinsdag 19 maart heeft Zorgcombinatie Noorderboog haar vernieuwde website www.noorderboog.nl gelanceerd. De nieuwe website voorziet de bezoeker snel van de juiste informatie. Gebruikersvriendelijkheid, actuele informatie en kwaliteit stonden voorop bij de ontwikkeling van de nieuwe site. Dit in combinatie met de juiste inzet van techniek, vormgeving en inhoud hebben geresulteerd in een prachtige website die goed weergeeft waarvoor mensen bij Noorderboog terecht kunnen.

De wens voor een nieuwe website bestond al langere tijd binnen Noorderboog. De vorige site voldeed niet meer. Informatie was moeilijk te vinden en onvoldoende afgestemd op de vraag van de bezoeker. Daarnaast liet de uitstraling en de gebruiksvriendelijkheid van de website te wensen over. De nieuwe website van Zorgcombinatie Noorderboog heeft een vriendelijke, toegankelijke uitstraling en biedt een directe ingang voor onder andere cliënten, professionals en mensen die zich oriënteren.

Verbeteringen

De site is veel completer. Zo zijn ook onderwerpen als aandoeningen, behandelingen en onderzoeken nu goed te vinden op de site. Patiënten kunnen nu snel zien wie hun specialist is en patiëntenfolders zijn digitaal beschikbaar. Er is veel verbeterd. Alle informatie is ondergebracht in een heldere menustructuur en alle medische termen worden in begrijpelijke taal uitgelegd. Daarnaast heeft de site een overzichtelijk gedeelte over werken en leren.

Meer nieuws