Bestuurder Noorderboog vertrekt

woensdag 01 februari 2017

Peter Visch, bestuurder van Zorggroep Noorderboog, heeft na 6 jaar zijn vertrek aangekondigd. Hij gaat aan de slag als bestuurder bij Revalidatie Friesland.

Annette Stekelenburg, voorzitter Raad van Toezicht van Zorggroep Noorderboog, vindt het bijzonder jammer dat Visch vertrekt. “Peter heeft zich de afgelopen tijd ingezet om de fusie tussen De Stouwe en VVT Noorderboog te realiseren. Ook de samenwerking met CarePool, de thuiszorgorganisatie van Noorderboog maakte hij definitief. Er staat nu een prachtige organisatie, die vrijwel alles kan bieden op het gebied van ouderenzorg in de regio Zuidwest Drenthe en Noordwest Overijssel.” Het afscheid van Visch zal in de loop van mei gaan plaatsvinden.

Zorggroep Noorderboog, die per 1 januari 2017 ontstaan is uit de fusie tussen De Stouwe en VVT Noorderboog, wordt voorlopig door collega-bestuurder Huub Rommers bestuurd. In de opvolging van Visch zal zo snel als mogelijk worden voorzien, zodat er weer sprake is van een tweehoofdige Raad van Bestuur.

Laatste nieuws