‘De Brug’ is de naam van Dagbegeleiding ’t Vonder

donderdag 21 maart 2019

De Dagbegeleiding, die in januari in woonzorgcentrum ’t Vonder startte, krijgt de naam ‘De Brug’. De naam is bedacht door Esther Okken, verzorgende in ’t Vonder. Zij won de prijsvraag, die was uitgeschreven onder bewoners, familie en personeel.

Vroeger noemde men een brug een vonder. Voor mensen uit Ruinerwold en omgeving kan de dagbegeleiding een brug zijn op weg naar ’t Vonder.

Het is een plek in ’t Vonder voor ouderen uit Ruinerwold, die behoefte hebben aan gezelligheid en een zinvolle dagbegeleiding. “We beginnen de middag met koffie of thee en doen dan een spel of we zijn creatief bezig. We praten met elkaar, we genieten, nemen elkaar serieus en zijn vrolijk. We sluiten de middag af met een broodje en een kop koffie”, vertelt teamleider Trijntje de Witte. Dagbegeleiding ‘De Brug’ is elke woensdag- en zondagmiddag van 15.00 tot 20.00 uur geopend.

Inwoners van Ruinerwold die geïnteresseerd zijn in de dagbegeleiding van ‘t Vonder kunnen contact opnemen met het Klantadviescentrum van Zorggroep Noorderboog. Ze mogen ook op woensdag of zondag langskomen voor een kop koffie of thee om sfeer te proeven. De medewerkers van het Klantadviescentrum zijn bereikbaar via (0522) 75 28 52.

Laatste nieuws