Dunninghe kijkt terug op een geslaagd jubileumfeest

woensdag 17 juli 2019

Een week lang was het feest in woonzorgcentrum Dunninghe in De Wijk, ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan. Met het doorknippen van een lint opende mevrouw De Noord, die al sinds 1994 in Dunninghe woont, samen met medewerkster Evelien van der Linde op 8 juli de feestweek. Daarna was het tijd voor de receptie. Wethouder van ’t Zand stond in zijn toespraak stil bij het ontstaan van Dunninghe en de aanwezigen zongen samen met Jan Tijink een speciaal voor het jubileum geschreven lied.

Hoogtepunt van de feestweek was het optreden van Willeke Alberti. Samen met haar band gaf ze een prachtig concert. Liedjes uit de jaren zestig en zeventig, zoals ‘Spiegelbeeld’, ‘Mijn Dagboek’ en ‘De winter was lang’ waren een feest van herkenning voor de bewoners. Onder het genot van een glaasje advocaat met slagroom klapten en zongen ze mee. Na afloop van het optreden nam Willeke ruimschoots de tijd om met iedereen op de foto te gaan, handen te schudden en een praatje te maken. 

Ook het Drents seniorenorkest, piratenkoor Het Zwarte gat en Duo Please traden tijdens de feestweek op. Vrijdag werd er een quiz gespeeld en stond er voor bewoners, buren, vrijwilligers en medewerkers een barbecue op het programma. Muziekvereniging Apollo sloot vrijdagavond de festiviteiten af met een concert.

Laatste nieuws