Noorderboog opent appartementencomplex in Rouveen

Noorderboog opent appartementencomplex in Rouveen

dinsdag 29 augustus 2017

Op 7 september om 11.00 uur opent wethouder Jaspers Faijer van de gemeente Staphorst het appartementencomplex van Zorggroep Noorderboog aan de Seringenhof in Rouveen. Ook maakt de wethouder tijdens de opening de naam van het appartementencomplex bekend. Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om bij de opening aanwezig te zijn.

Het complex bestaat uit 24 appartementen. Zorggroep Noorderboog verhuurt de appartementen aan ouderen, die zelfstandig willen wonen en gebruik willen maken van de zorg en dienstverlening van Noorderboog, als dat nodig is. Met dit complex stelt Noorderboog ouderen in Rouveen en omstreken in staat zo lang mogelijk in hun eigen woonomgeving te blijven wonen.

Zorggroep Noorderboog werkt in Rouveen nauw samen met Stichting Welzijn Staphorst. In het appartementencomplex bevindt zich ‘De Buurtstee’. Dit is een ruimte, die bedoeld is voor senioren in Rouveen voor wie eenzaamheid dreigt of die het gewoon gezellig vinden om even lekker te buurten in de nieuwe woonwijk in het hart van Rouveen. Carepool Thuiszorg, de thuiszorgorganisatie van Noorderboog, levert indien nodig de zorg en zorgt voor de inzet van een wijkverpleegkundige.

Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Na de officiële opening is er tot 13.00 uur gelegenheid om een kijkje te nemen in een aantal appartementen.

Laatste nieuws