Open dagen bij Zorggroep Noorderboog

Open dagen bij Zorggroep Noorderboog

vrijdag 09 maart 2018

Volgende week, van 12 tot en met 17 maart, is het de Week van Zorg en Welzijn. Zorggroep Noorderboog organiseert een aantal activiteiten.

In Zonnekamp (Steenwijk) zijn de hele week extra activiteiten voor de bewoners, en op vrijdagmiddag 16 maart vanaf 14.30 is er een informatiemarkt. Dunninghe (De Wijk) heeft op vrijdag een open dag van 14.00 tot 18.00 uur. In de Sering in Rouveen is het mogelijk om tussen 10.00 en 15.00 uur een appartement te bezichtigen.

Werken in de zorg

Ook is er informatie over werken in zorg, en over stages en vakantiewerk. Remi Fernhout, opleidingsadviseur bij Zorggroep Noorderboog: 'We willen graag laten zien hoe mooi en waardevol het werk is. Werken in de zorg is afwisselend. Je kunt van veel betekenis zijn voor de bewoners, je maakt bijzondere dingen mee.'

De Schiphorst en Reestoord, beide in Meppel, hebben op zaterdag 17 maart een open dag. Reestoord van 11.00 tot 15.00 uur, De Schiphorst van 11.00 tot 16.00 uur.

De open dagen staan vooral in het teken van elkaar informeren. Er is bijvoorbeeld informatie over zorgbemiddeling, preventie, dagbesteding. Ook zijn er innovaties te zien, die het voor bewoners en medewerkers gemakkelijker maken. Er is veel aandacht voor mantelzorgers en voor de vrijwilligers.

In de Margriet die sinds gisteren in de winkel ligt, zit een dossier van 7 pagina’s over Zorg & Welzijn.

Laatste nieuws