Welzijn MensenWerk nieuwe partner Regiocampus

Welzijn MensenWerk nieuwe partner Regiocampus

vrijdag 30 maart 2018

Welzijn MensenWerk is de nieuwste partner van de Regiocampus. Woensdag 28 maart werd de samenwerking officieel bekrachtigd door Corine Volleberg (directeur Welzijn MensenWerk) en Huub Rommers (bestuursvoorzitter Regiocampus).

Binnen de regiocampus werken professionals en studenten van de aangesloten organisaties samen in projecten en proeftuinen. Samen werken ze aan organisatie overstijgende vraagstukken. Bijvoorbeeld om zorgonderwijs en beroepspraktijk zo goed mogelijk op elkaar aan te laten sluiten, of om jongeren en ondernemers uit de regio te verbinden.

Samen leven en werken

Corine Volleberg van Welzijn MensenWerk is enthousiast over de kansen die de samenwerking biedt: “Een samenleving betekent samen leven en werken. Dit doen wij het liefst in een vitale en leefbare omgeving. Door zorg, welzijn, onderwijs en ondernemers met elkaar te verbinden, worden kennis en ervaring gecombineerd met innovatieve ideeën van jonge talenten. Want jonge talenten zijn onze toekomstige professionals in een duurzame samenleving.”

Welzijn

Ook Huub Rommers van de Regiocampus ziet het als een meerwaarde dat Welzijn MensenWerk aansluit bij de Regiocampus: “Welzijn is heel belangrijk voor onze gezondheid. Als ons welzijn niet goed is, zal dat zich op een later moment gaan vertalen naar een vraag om zorg. Welzijn MensenWerk is dus in preventieve zin bezig met onze gezondheid. Dat vind ik een mooie aanvulling de (zorg)projecten die we doen. Ik zie uit naar onze samenwerking!”

Laatste nieuws