Flexibel werken

Flexibel werken

Wil je een afwisselende baan waarbij je op veel verschillende locaties werkt? Wil je zelf bepalen wanneer en hoeveel uren je werkt? Wil je naast je huidige baan extra werken? Dan is het Flexbureau dé oplossing!

Het Flexbureau is het centrale punt binnen Zorggroep Noorderboog waar de vraag van een afdeling en aanbod van flexibel personeel samenkomen. Het Flexbureau brengt de vraag van de afdeling en de beschikbare medewerker zo goed mogelijk bij elkaar.

Eigen regie

Als je werkt via het Flexbureau, geef je zelf aan wanneer je beschikbaar bent en op welke locatie(s) je wilt werken. Je hebt zelf de regie over de hoeveelheid uren die je wilt werken, maar ook over je werktijden en werkdagen. Het komt ook voor dat flexmedewerkers gedetacheerd worden naar een afdeling voor een langere periode, bijvoorbeeld vanwege zwangerschapsverlof van een vaste medewerker. Als dit gebeurt, wordt je ook volledig meegenomen in het rooster.

Welk werk?

Het Flexbureau heeft werk voor diverse functies, zoals:

  • Helpende
  • Verzorgende
  • Verzorgende IG
  • Verpleegkundige

Bent je student en op zoek naar een bijbaantje, dan kun je ook bij het Flexbureau terecht. Ook herintreders zijn van harte welkom.

Contract

De keuze voor een bepaald contract is afhankelijk van een aantal factoren, zoals inzetbaarheid, beschikbaarheid, vraag vanuit Zorggroep Noorderboog en kwalificaties. Dit wordt in een persoonlijk gesprek met je besproken. De salarisinschaling is gelijk aan die van een vaste medewerker, conform CAO VVT.

Vaste baan

Het Flexbureau biedt een afwisselende baan voor medewerkers die in korte tijd kennis willen maken met de diverse locaties van Zorggroep Noorderboog. Ben je werkzaam als verzorgende IG of verpleegkundige, heb je het op een afdeling of locatie erg naar je zin en ben je op zoek zijn naar meer vastigheid, dan is het mogelijk om door te stromen naar een vaste baan als er een vacature is.

Vragen?

Heb je vragen? Wij helpen je graag. Stuur ons een e-mail en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Je kunt ons ook bereiken op telefoonnummer (0522) 752 810.