Stageplaatsen

Stageplaatsen

De afdeling Opleiding weet welke stageplaatsen en afstudeeropdrachten er binnen Zorggroep Noorderboog beschikbaar zijn. Iedere leerling of student die wil ervaren wat Zorggroep Noorderboog allemaal te bieden heeft, is welkom. Wij bemiddelen tussen jou en de afdelingen in onze organisatie en zorgen ervoor dat je de juiste stage- of afstudeerplek vindt.

Samenwerking

Zorggroep Noorderboog werkt voor de opleidingen Zorg en Welzijn samen met het Drenthe College in Meppel, het Deltion College, de Hogeschool VIAA Zwolle en de Hogeschool Windesheim te Zwolle.

Stageplaatsen van deze opleidingen (niveau 2 t/m 5) lopen via de betreffende ROC, Hogeschool en/of Stagebureau Noord Nederland. Je kan dus niet rechtstreeks bij Zorggroep Noorderboog solliciteren naar een stageplaats voor deze opleidingen.

Vacatures

Voor alle overige stageplaatsen geldt dat stageaanvragen behandeld worden in overleg met de diverse onderwijsinstellingen. Om voor een plek in aanmerking te komen, vragen wij je om een sollicitatiebrief te sturen. Dit kan op de volgende twee manieren:

Kijk in de vacaturebank of er een stageplek beschikbaar is. Staat er iets voor je tussen, dan is de makkelijkste weg om direct online te solliciteren of je kunt rechtstreeks een sollicitatiebrief sturen.

Erkend leerbedrijf

Zorggroep Noorderboog is voor verschillende opleidingen erkend als leerbedrijf. Voor opleidingen in de richting zorg en welzijn gaat het om erkenningen van Calibris. Voor opleidingen in de richting zakelijke dienstverlening, ICT en beveiliging betreft het een erkenning van ECABO. Voor de faciliterende dienst van Kenwerk en voor techniek van Kenteq.

Categorie

Zorggroep Noorderboog heeft de stageplekken onderverdeeld in drie categorieën:‚Äč

Contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen met het secretariaat opleidingen via (0522) 26 70 35 of via de e-mail.