Werken

Zorggroep Noorderboog biedt verpleging, verzorging en thuiszorg in de regio Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel. Wij zijn één van de grootste werkgevers van de regio Meppel/Steenwijkerland. Met ongeveer 1800 medewerkers en vrijwilligers staan we voor betrokken, betrouwbare en deskundige zorg- en dienstverlening aan cliënten. Wij werken intensief samen met andere zorginstellingen, waaronder Isala in Zwolle en Isala Diaconessenhuis in Meppel.

De veelzijdigheid in aanbod van diensten, de omvang van de organisatie en de samenwerkingspartners maken dat er bij Zorggroep Noorderboog veel mogelijkheden zijn voor persoonlijke ontwikkeling, doorgroei en specialisatie. Elke medewerker vindt bij ons een uitdagende loopbaan waarin hij of zij samenwerkt met vakbekwame collega’s.

Interesse?

Wij hebben regelmatig vacatures en zijn ook altijd op zoek naar vrijwilligers. Voor jongeren, scholieren en studenten biedt Zorggroep Noorderboog een aantrekkelijke en inspirerende leerwerkomgeving en hebben we mogelijkheden om aan de slag te gaan als vakantiewerker. Kijk bij onze vacatures of stuur een open sollicitatie.