Flexibel werken

Wilt u een afwisselende baan waarbij u op veel verschillende locaties werkt? Wilt u zelf bepalen wanneer en hoeveel uren u werkt? Wilt u naast uw huidige baan extra werken? Dan is het Flexbureau dé oplossing!

Flexbureau

Het Flexbureau is het centrale punt binnen Zorggroep Noorderboog waar de vraag van een afdeling en aanbod van flexibel personeel samenkomen. Het Flexbureau brengt de vraag van de afdeling en de beschikbare medewerker zo goed mogelijk bij elkaar.

Eigen regie

Als u werkt via het Flexbureau, geeft u zelf aan wanneer u beschikbaar bent en op welke locatie(s) u wilt werken. U hebt zelf de regie over de hoeveelheid uren die u wilt werken, maar ook over uw werktijden en werkdagen. Het komt ook voor dat flexmedewerkers gedetacheerd worden naar een afdeling voor een langere periode, bijvoorbeeld vanwege zwangerschapsverlof van een vaste medewerker. Als dit gebeurt, wordt u ook volledig meegenomen in het rooster.

Welk werk?

Het Flexbureau heeft werk voor diverse functies, zoals:

  • Helpende
  • Verzorgende
  • Verzorgende IG
  • Verpleegkundige
  • Woonzorgassistent

Bent u student en op zoek naar een bijbaantje, dan kunt u ook bij het Flexbureau terecht. Ook herintreders zijn van harte welkom.

Contract

De keuze voor een bepaald contract is afhankelijk van een aantal factoren, zoals inzetbaarheid, beschikbaarheid, vraag vanuit Zorggroep Noorderboog en kwalificaties. Dit wordt in een persoonlijk gesprek met u besproken. De salarisinschaling is gelijk aan die van een vaste medewerker, conform cao.

Vaste baan

Het Flexbureau biedt een afwisselende baan voor medewerkers die in korte tijd kennis willen maken met de locaties van Zorggroep Noorderboog. Mocht u het op een afdeling of locatie erg naar uw zin hebben en op zoek zijn naar meer vastigheid, dan is het mogelijk om door te stromen naar een vaste baan als er een vacature is.

Vragen

Heeft u vragen? Wij helpen u graag. Stuur ons een e-mail en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook bereiken op telefoonnummer (0521) 53 65 10.