Zelfstandig wonen

Zelfstandig wonen

U woont zelfstandig en heeft hulp en/of zorg nodig. Hulp in de huishouding, in de persoonlijke verzorging, behandeling door bijvoorbeeld een fysiotherapeut of ergotherapeut, of een revalidatie na een blessure of een operatie. Of hulp om uw dag te besteden, al of niet in combinatie met een behandeling. We kijken graag samen met u wat u nodig heeft, en zorgen er voor dat u dat krijgt. Dat kan bij u thuis zijn, of in één van onze locaties, afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden.

Op onze website vindt u veel informatie. Toch kunnen we niet compleet zijn, omdat ieder mens en iedere situatie anders is. Neemt u gerust contact met ons op als u meer informatie wilt , of als u iets nodig heeft wat u hier niet direct kunt vinden. Samen kijken we wat u nodig heeft, en hoe we u daarbij kunnen helpen.

Uw huisarts

Als u thuis of in één van onze woonzorgcentra woont, blijft uw huisarts eindverantwoordelijk voor uw medische zorg. Uw medische gegevens, de wensen en afspraken over behandelingen en medicijngebruik zijn zaken die u met uw eigen huisarts blijft bespreken. De uitvoering hiervan, zoals de verstrekking van medicijnen, ligt vaak in handen van onze medewerkers. Wij hechten dan ook veel waarde aan afstemming met u en uw huisarts.

Verzekeringen en vergoedingen

Informatie over verzekeringen en vergoedingen vindt u op de pagina van Zorginstituut Nederland.