Huurappartementen

Huurappartement

We hebben regelmatig verschillende appartementen te huur. Hier kunt u zien welke appartementen op dit  moment te huur zijn. Informatie over onze locaties vindt u hier. Voor meer informatie en/of een bezichtiging kunt u contact opnemen met Klantadvies, (0522) 752 852.

In- en aanleunwoning

Een inleun- of aanleunwoning is een huurwoning voor ouderen. In een aanleunwoning woont u zelfstandig. De woningen liggen bij of in een Noorderboog woonzorgcentrum. Als u wilt, kunt u gebruik maken van de voorzieningen die de woonzorgcentra bieden.

U kunt bijvoorbeeld eten in het restaurant, meedoen aan de welzijnsactiviteiten of naar de kapper en de pedicure in het woonzorgcentrum gaan. Via een alarm in huis kunt u in noodsituaties direct hulp van het woonzorgcentrum oproepen.

Bij Dunninghe, Jan Thijs Seinenhof en 't Vonder zijn de in- en aanleunwoningen eigendom van Woningstichting Actium in Assen. Deze bewoners kunnen een beroep doen op de zorg en service van het nabijgelegen woonzorgcentrum. U kunt deze zorg vaak ook krijgen als u zelfstandig woont.

Onder het dak van woonzorgcentrum Nijenstede worden door woningcorporatie Woonconcept te Meppel  44 inleunwoningen verhuurd.