Huurappartementen

Huurappartement

We hebben regelmatig verschillende appartementen te huur. Hier kunt u zien welke appartementen op dit  moment te huur zijn. Informatie over onze locaties vindt u hier. Voor meer informatie en/of een bezichtiging kunt u contact opnemen met Klantadvies, (0522) 752 852.

In- en aanleunwoning

Een inleun- of aanleunwoning is een huurwoning voor ouderen. In een aanleunwoning woont u zelfstandig. De woningen liggen bij of in een Noorderboog woonzorgcentrum. Als u wilt, kunt u gebruik maken van de voorzieningen die de woonzorgcentra bieden.

U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van de maaltijdservice, eten in het restaurant, meedoen aan de welzijnsactiviteiten of naar de kapper en de pedicure in het woonzorgcentrum gaan. Via een alarm in huis kunt u in noodsituaties direct hulp van het woonzorgcentrum oproepen.

Bij Dunninghe, Jan Thijs Seinenhof en 't Vonder zijn de in- en aanleunwoningen eigendom van Woningstichting Actium in Assen. Deze bewoners kunnen een beroep doen op de zorg en service van het nabijgelegen woonzorgcentrum. U kunt deze zorg vaak ook krijgen als u zelfstandig woont.

Onder het dak van woonzorgcentrum Nijenstede worden door woningcorporatie Woonconcept te Meppel  44 inleunwoningen verhuurd.