Behandelingen

Behandelingen

Alle behandelaars die werken in onze verpleeghuizen en woonzorgcentra zijn ondergebracht in het Expertisecentrum Noorderboog (ECN). Zij hebben veel kennis over en ervaring met de oudere cliënt.

Zij werken samen, bespreken de behandeling, begeleiding en zorg voor de cliënten en verwerken dit in een behandelplan. Dit gebeurt in goed overleg met de medewerkers van de afdeling en met de cliënt. Zo leveren ze een bijdrage aan de kwaliteit van leven van veelal oudere cliënten met een (complexe)zorgvraag, binnen en buiten Noorderboog.

Het Expertisecentrum Noorderboog is vernieuwend en ambitieus. We luisteren actief naar onze cliënten. Ons doel is u te helpen zo lang mogelijk zo zelfstandig mogelijk te kunnen functioneren. Dat kan in de thuissituatie of in één van de locaties van Zorggroep Noorderboog. Wij willen toonaangevend en vooruitstrevend zijn in de regio als het gaat om zorg en behandeling.

Spectrum Medisch Centrum

Ongeveer honderd professionals in de regionale gezondheidszorg hebben een plek in het Spectrum Medisch Centrum. Onder hen medewerkers van het Expertise Centrum Noorderboog. Het Spectrum is te vinden aan de Schoolstraat 4 in Meppel.