Nijenstede Veel aandacht voor dagactiviteiten

Woonzorgcentrum Nijenstede ligt in het hart van de gezellige stad Steenwijk, omringd door talrijke winkels, het stadhuis, het NS-station en op zaterdag de weekmarkt. Nijenstede is een gastvrij en open huis. Hierbij geldt het uitgangspunt dat onze bewoners hun leven binnen ons woonzorgcentrum moeten kunnen voorzetten op de manier zoals men dat gewend was.

Wonen en zorg

Wij bieden in Nijenstede woonruimte en zorg- en dienstverlening voor ruim 90 bewoners. Er zijn appartementen beschikbaar voor zowel echtparen als alleenstaanden. Naast appartementen op de zorgafdelingen zijn in woonzorgcentrum Nijenstede ook 44 inleunwoningen van woningstichting Woonconcept gevestigd, waar mensen zelfstandig kunnen wonen. Nijenstede biedt daarnaast zorgdiensten aan in thuissituaties (Zorg om de Hoek) met professionele alarmopvolging. Voor thuiswonende cliënten die een specifieke zorgvraag hebben, is er de mogelijkheid om deel te nemen aan Dagzorg en Geronto Psychiatrische dagbehandeling. Het activiteitenprogramma is zeer uitgebreid en gevarieerd, en is toegankelijk voor zowel bewoners van Nijenstede als wijkbewoners.

Afdelingen

Onder het dak van Nijenstede vindt u vier afdelingen: Rondeel, Buitenom, Meander en Hoge Mijntje. Op de begane grond zijn allerlei voorzieningen waar u gebruik van kunt maken.

Bereikbaarheid

Nijenstede is met het openbaar vervoer goed te bereiken. Vanaf het NS station in Steenwijk is het maar een paar minuten lopen naar Nijenstede. Op www.9292ov.nl of via telefoonnummer (0900) 92 92 kunt u advies verkrijgen over de treinen naar Steenwijk.

Noorderboog aan huis

In oktober 2015 is een editie van de advertentiepagina Noorderboog aan huis gewijd aan Nijenstede.

Contactgegevens

Nijenstede

Bogermanstraat 1 8331 GZ , Steenwijk (0521) 53 71 37
<p> Tekst</p>

Routeplanner

Routeplanner